Welkom bij Het Perronneke!

Het Perronneke is een gezellige brasserie met een persoonlijke service. Het is gelegen in een gebouw dat vroeger dienst deed als tramstation, vandaar de naam 'Peronneke'. Zaakvoerders Pascale Huybregts en Patrick Jansen verwelkomen u er graag voor een lekkere lunch of een ontspannen diner. In onze menukaart vindt u gegarandeerd een gerecht om zalig van te smullen.

Bij Het Perronneke bent u natuurlijk ook welkom voor een fijne babbel en een lekker drankje, al dan niet op ons terras, met keuze uit een uitgebreide drankenkaart. Ook fietsers zijn steeds graag geziene gasten. Op onze website vindt u meer informatie over onze zaak. Zo kunt u enkele foto's bekijken en vindt u er, naast onze menukaart, ook onze suggesties.

Heeft u vragen of wilt u een tafel reserveren? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij heten u van harte welkom!

Kaart

Hier vindt u de volledige menukaart van brasserie Het Perronneke te Ravels terug. Voor een specialer gerecht raden wij aan om onze suggesties te bekijken.

link

Suggesties

Als u van iets speciaals houdt, vindt u bij de suggesties van brasserie Het Perronneke te Ravels zeker wel een gerecht dat u kan bekoren.

link

Wijnen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van.het grafische.

link