Welkom bij snack- en broodjesbar Pallieter!

Bij ons bent u op de juiste plaats voor een zeer uitgebreid aanbod belegde broodjes (warm en koud), frietjes en snacks, zelfgemaakte schotels / bereidingen en enkele specialiteiten. Ook hebben wij een uitgebreid gamma aan salades en pasta's. Alles is vers en met de grootste zorg klaargemaakt. U kunt uw bestelling ter plaatse opeten (20-tal zitplaatsen) of meenemen. Ook alle gerechten van ons restaurant kunnen hier afgehaald worden.

Verder verzorgen wij ook graag uw babyborrel, recepties en andere feestjes. Wij bieden u een mooie selectie aperitief- en receptiehapjes aan, evenals koude en warme groenteschotels. Wilt u als bedrijf gebruik maken van onze leveringsdiensten? Ook dit kan vanaf een te bespreken aantal bestellingen.

Op onze website vindt u een overzicht van al onze producten. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Snacks

Bij broodjes- en snackbar Pallieter te Ravels vindt u heerlijke verse frietjes.

link

Belegde Broodjes

Hieronder kunt u het uitgebreide assortiment warme en koude broodjes, hamburgers en heerlijke panini's van broodjes- en snackbar Pallieter te Ravels rustig bekijken.

link

Frituur

Bij broodjes- en snackbar Pallieter te Ravels kunt u ook terecht voor huisbereide warme schotels en andere gerechten uit onze eigen keuken.

link